دیگر از جلوی کتابخانه هم نمیتوانم رد بشوم

چشمم به کتابهایی می افتد که روزهای اخر رفتن برایت خریدم و تو بیشتر خودت را با آنها مشغول میکردی چون گوشی ات را گرفته بودم 

کتاب های مردی بنام اوه . قصری در پیرنه . معمای هویدا . بازجویی از صدام و . 

خانه ای برایت مهیا کرده بودم و فاز فازش را تو انتخاب کردی دیگر خیلی آزار دهنده شده است 

منتظرم تا سندش آماده بشود ان را بفروشم و بجای دیگری بروم 

با نبودن تو آپارتمان 250 متری برایم خیلی بزرگ است

بی انصاف وضعیت مالی ما و زندگی مان در تمام فامیل تو و من سرآمد بود 

می گفتی دوستانت گفته اند چگونه شما هر شب نزدیکی دارید ؟ ما گاهی دو سه هفته و یکماه میشود و نزدیکی نداریم !

واقعا خدا نکند خوشی زیر دل کسی بزند که نابود میکند خودش و زندگی و اطرافیانش را 

آخر عزیز من همه ی فامیلهای تو و من حسرت زندگیمان را می خوردند و گاهی بچه هایشان می گفتند ایکاش ما فرزند شما بودیم 

بقول داریوش دلم میسوزد از باغی که می سوزد و تو من و فرزندان و زندگی قشنگ مان را سوزاندی 

یادت هست روز رفتن گفتی حلالم کن؟؟؟ بخدا دلم اجازه نمیدهد حلالت کنم و امیدوارم بعد از ما خوشی نبینی

امیدوارم گرفتار انسانهایی چون خودت بشوی و کمی بتوانی بفهمی چقدر بد کردی و بی آبرویی به بار آوردی

حداقل کثافت کاریهایی که کردی را برای دوستانت نمی گفتی 

چه ضرورتی داشت تا همه ی دوستانت بدانند تو ارتباطات نامشروع داری 

و از همه بدتر انکه تو حتی یک دوست خوب نداشتی تا بتو متذکر بشود که با وجود دو فرزند بزرگ  20 و 15 ساله داری و شوهری داری که عاشق توست چرا باید خیانت کنی ؟؟ ؟

خواهران و مادرت چرا گوش تو را نگرفتند که احمق چرا به بهترین زندگی فامیل مان خیانت می کنی  ؟؟ ؟

افسوس و آه که بعد از خیانت اولت چرا بتو فرصت دادم و دوباره اعتماد کردم 

راستی چقدر بتو تذکر دادم که حق نداری به هیچوجه من الوجوه نزد فالگیرها و دعانویس ها بروی اما هر روز خودت و خواهر و مادرت درب خانه های عجیب و غریب بودی و پولهای آرایشگاه را تمام و کمال خرج جادو و جنبل کردی !

چقدر سوختم و ندیدی 

چقدر در همه ی حماقتهایت سوختم و به حرفها و نصایحم گوش ندادی  ؟؟؟

هرجا نشستی مرا کوچک کردی تهمتهتا زدی و پس از گنده کاریهایت گفتی سطح تو خیلی بالاتر از من هست و من از تو می ترسم !

آخر چطور دلت آمد طلاهایت را بفروشی و به دوست پسرهایت بدهی ؟ تو چه زنی هستی که از زندگی خودت و فرزندانت بکنی و به بوالهوسان وحشی صفت زشت خویی که به زن شوهردار رحم نمی کنند بدهی ؟

خدایا کمکم کن 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Crystal تلاجن گروه آموزشی فیزیک شهرستان هویزه خدمات مسافرتی و گردشگری آیتا Abel story-world H.D فروش انواع لباس محلی ایرانی Teresa Sara